Releasedata van The Elder Scrolls Online bekend

Releasedata van The Elder Scrolls Online bekend

De releasedata van The Elder Scrolls Online zijn bekendgemaakt. De MMORPG wordt op 3 en 4 april verspreid gelanceerd via servers in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Europa, Singapore en Australië.

The Elder Scrolls Online wordt volgende week gelanceerd voor Windows-computers, en vandaag werd bekend wanneer de servers online gaan. De online multiplayer role playing game verschijnt eerder voor spelers die zich geregistreerd hadden. Het spel is vanaf vrijdag 4 april beschikbaar voor iedereen.

Dit zijn de officiële lanceertijden:

  • Noord Amerika (Oost): 7:00 PM EDT, donderdag 3 april
  • UK/IE: 12:00 AM WEST, vrijdag 4 april
  • Centraal Europa: 1:00 AM CEST, vrijdag 4 april
  • Sydney, Australië: 10:00 AM AEDT, vrijdag 4 april
  • Singapore: 7:00 AM SGT, vrijdag 4 april

Op deze tijden verschijnt het spel voor gamers die geregistreerd zijn:

Voor 5 dagen eerder toegang:

  • Noord Amerika (Oost): 7:00 AM EDT, zondag 30 maart
  • UK/IE: 12:00 PM WEST, zondag 30 maart
  • Centraal Europa: 1:00 PM CEST, zondag 30 maart
  • Sydney, Australië: 10:00 PM AEDT, zondag 30 maart
  • Singapore: 7:00 PM SGT, zondag 30 maart

Voor 3 dagen eerder toegang:

  • Noord Amerika (Oost): 7:00 AM EDT, dinsdag 1 april
  • UK/IE: 12:00 PM WEST, dinsdag 1 april
  • Centraal Europa: 1:00 PM CEST, dinsdag 1 april
  • Sydney, Australië: 10:00 PM AEDT, dinsdag 1 april
  • Singapore: 7:00 PM SGT, dinsdag 1 april

Tijdens de bèta-fase hebben we The Elder Scrolls Online getest, hier vind je de uitgebreide review van het spel. De lancering van de consoleversie van het spel staat gepland voor juni 2014.

Volg Softonic op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws over The Elder Scrolls Online!

[Bron: Reddit]

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden
River.Run.Red.2018.HDRip.XviD.AC3-EVO | Beautiful Michael Kors Brooklyn Soft Leather Messenger/shoulder Bag | Ignacio of Loyola